Gallerian Motala logotyp i grått

Strålande jul!

21 november, 2022

Det är något alldeles alldeles magiskt med julen i Motala. Vi älskar julen och har gjort vårt bästa för att sprida kärleken till alla våra kära besökare. Gallerian förvandlas till ett magiskt jullandskap som inspirerar och hos oss hittar du ett bra urval av butiker och hos dom gott om godbitar och vår proffsiga personal hjälper dig gärna hitta den rätta julklappen till en nära och kär! Tillsammans med vår parkering på taket och alla goda grannar i stan blir det både smidigt och roligt att inhandla årets alla klappar i Motala.

 

Julmys 26 november
Mitt emellan Black Friday och Skyltsöndagen ringer vi in julen ordentligt i Gallerian! Såklart blir det julshopping, där vi bjuder på några fina erbjudanden och kl 11-14  dukar vi upp en mysig glöggstation och bjuder på provsmakningar av julens godsaker.
Dagen efter på första advent är det massa skoj i stan och julmarknad utanför på torget. Det vill du inte heller missa!

Tomtekväll 20/12 EXTRAÖPPET till kl 20
Såklart har vi bjudit in tomten som kommer till oss tisdagen innan jul kl 17-20. Träffa tomten, ta fina bilder och lämna in dina önskelistor. Under kvällen minglar också våra julvärdar runt och bjuder på julstämning och choklad. Fina erbjudanden inför julen utlovas också.

Julänglar
Julen ska vara för alla och det är underbara ideella organisationen Julänglars fina idé som vi såklart stöttar på alla sätt vi kan. De bor i en lokal inne hos oss och mitt i Gallerian hittar du deras önskegran med önskningar från dem som behöver lite stöd att få en magisk jul, där hittar du önskningar så du kan få hjälpa till. Mer info om julänglar hittar du här.