Gallerian Motala logotyp i grått

Våra butiker

Barber Shop

Barber Shop

Vi utför klippningar, skäggklippning, skäggtrimning, färgning av hår och skägg. Vi har också ett bra utbud av produkter inom hår-, rak- och skäggvård från noga utvalda varumärken.

Brödernas

Brödernas

Älskar du burgare? Brödernas är inget vanligt hamburgerhak, det här är en restaurang med Chiliburgare, Greven, Plantan, Farsan på menyn. Du måste bara komma in och testa!

Delidobur kiosk

Hos oss här i kiosken hittar du dricka, godis, tobak, snus och en hel del annat. Välkommen in!

Gina Tricot

Gina Tricot

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Här krånglar vi inte till det, vår styrka är att alltid ta tillvara på enkelheten, både i vår design och vårt sätt att arbeta. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunden en ny och intressant shoppingupplevelse.

Guldfynd

Guldfynd

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement.

KICKS

KICKS

På KICKS arbetar välutbildade makeupartister, hudterapeuter och skönhetsexperter för att kunna erbjuda varje kund en personlig och professionell service samt inspirera till en lustfylld köpupplevelse.

Kjell & Co

Kjell & Co

Vi har Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik. Vårt sortiment innefattar över 8000 artiklar där du kan finna allt från ett mer lättsmält segment bestående av produkter som t ex. iPhone-skal, mobilladdare, klockor, externa hårddiskar, Raspberry Pi, fjärrkontroller, USB-minnen, MP3-spelare till mer avancerade tillbehör som specialkontakter, kabel på lösmeter, motståndssatser, säkringar, transistorer, PIC-kretsar, antenninstallationstillbehör och mycket, mycket mer. Det är med detta vi menar med att vi har Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik.

Lindex

Lindex

Lindex erbjuder ett inspirerande och prisvärt mode och sortimentet omfattar flera olika koncept inom dam, barn, underkläder och kosmetik. Lindex högre syfte är att stärka och inspirera kvinnor överallt, och Lindex hållbarhetslöfte är att göra skillnad för framtida generationer genom att stärka kvinnan, respektera planeten och stå upp för mänskliga rättigheter.

Linds bageri

Linds bageri

ÖPPNAR 25 APRIL! Linds bageri är ett Sveriges äldsta bageri- och konditoriföretag med en historia som går tillbaka ända till 1900-taletets början och är än idag ett av Östergötlands ledande. Varmt välkommen till vårt senaste tillskott i hjärtat av Gallerian.

Mer för fler

Mer för fler

Mer För Fler Sverige AB, butiken som har något för alla, shoppa loss bland välkända varumärken inom alla kategorier. Hos oss handlar du alltid till prisfest.

MQ MarQet

MQ MarQet

MQ Marqet är Sveriges största varumärkeskedja som erbjudit stil sedan 1957. De erbjuder dam- och herrkollektioner samt accessoarer från välkända och populära svenska och internationella varumärken. MQ Marqet är destinationen för dig som värdesätter kvalitet och stil som håller över tid. Deras ambition är att hjälpa dig bygga en smartare garderob med stil, elegans och kvalitet, som känns rätt – för dig.

Rapps Foto

Rapps Foto

Rapps Foto startade i Linköping 1966, och finns idag med en butik i Motala och en i Linköping. Vi är en renodlad, lokal foto och bildbutik med fokus på kvalitet och personlig service. Vår vision är att vi vill hjälpa dig att kunna bevara dina bilder. Att du ska få hjälp att hitta rätt i den digitala djungeln med dina bilder. Vi har ett fullt utrustat fotolabb, och skriver ut både små och stora bilder.

Scorett

Scorett

Var först med det senaste. Vi har modeskor både för dam och herr. På Scorett Motala får du stor servicekänsla och hjärtligt bemötande.

Synsam

Synsam

Vi finns här för dig om du behöver oss! Om du får problem med din ögonhälsa, syn eller dina glasögon/kontaktlinser är du varmt välkommen till oss. Vi håller öppet för att möta dina behov.

Team Sportia

Team Sportia

Vi på Team Sportia Motala brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning – ja allt för ett aktivt liv. Det mesta i vårt sortiment hittar du på hemsidan, men i butiken hittar du alltid lite extra godbitar. Har du frågor om produkter eller vad vi har i lager så hör gärna av dig eller besök oss i butiken. Varmt välkommen!