Gallerian Motala logotyp i grått

Våra butiker

Barber Shop

Barber Shop

Vi utför klippningar, skäggklippning, skäggtrimning, färgning av hår och skägg. Vi har också ett bra utbud av produkter inom hår-, rak- och skäggvård från noga utvalda varumärken.

Brödernas

Brödernas

Älskar du burgare? Brödernas är inget vanligt hamburgerhak, det här är en restaurang med Chiliburgare, Greven, Plantan, Farsan på menyn. Du måste bara komma in och testa!

Elgiganten Phone House

Elgiganten Phone House

Vi erbjuder alla abonnemang på ett ställe och vi har ett brett produktsortiment med fokus på den mobila livsstilen. Hos oss hittar du mobiltelefoner/smartphones, surfplattor, högtalare, hörlurar och mobiltillbehör. Välkommen till oss på Elgiganten Phone House!

Espresso house

Espresso house

Espresso House erbjuder en personlig upplevelse med premiumkänsla, från baristornas hantverk och vårt Specialty Coffee till ett vänligt välkomnande i en unik och mysig atmosfär.

Gina Tricot

Gina Tricot

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Här krånglar vi inte till det, vår styrka är att alltid ta tillvara på enkelheten, både i vår design och vårt sätt att arbeta. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunden en ny och intressant shoppingupplevelse.

Guldfynd

Guldfynd

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement.

KICKS

KICKS

På KICKS arbetar välutbildade makeupartister, hudterapeuter och skönhetsexperter för att kunna erbjuda varje kund en personlig och professionell service samt inspirera till en lustfylld köpupplevelse.

Kjell & Co

Kjell & Co

Vi har Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik. Vårt sortiment innefattar över 8000 artiklar där du kan finna allt från ett mer lättsmält segment bestående av produkter som t ex. iPhone-skal, mobilladdare, klockor, externa hårddiskar, Raspberry Pi, fjärrkontroller, USB-minnen, MP3-spelare till mer avancerade tillbehör som specialkontakter, kabel på lösmeter, motståndssatser, säkringar, transistorer, PIC-kretsar, antenninstallationstillbehör och mycket, mycket mer. Det är med detta vi menar med att vi har Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik.

Lekia

Lekia

Välkommen till din lokala leksaksaffär i city! Vi erbjuder dig personlig service, tips och idéer till presenter och barnens favoriter eller hur ni fixar bästa spelkvällen tillsammans! På Lekia i city får du känslan av att handla i den lilla butiken men med ett stort sortiment leksaker för barn i alla åldrar!

Lindex

Lindex

Lindex erbjuder ett brett sortiment med flera modekoncept inom dam-, barn- och underkläder samt kosmetik och hudvård. Vårt mode kännetecknas av god passform och kvalitet, att det är prisvärt, har rätt modekänsla och är tillverkat på ett hållbart och ansvarsfullt sätt.

MQ MarQet

MQ MarQet

MQ MarQet är en konceptbutikskedja som erbjuder dam- och herrmode samt nya spännande produktkategorier. Oavsett om du gillar en dressad eller casual stil hittar du det på MQ MarQet! Bolaget är Sveriges största varumärkeskedja som hjälpt människor att hitta sin stil sedan 1957. Välkommen in till oss i butiken eller shoppa online på marqetstores.se

Rapps Foto

Rapps Foto

Rapps Foto startade i Linköping 1966, och finns idag med en butik i Motala och en i Linköping. Vi är en renodlad, lokal foto och bildbutik med fokus på kvalitet och personlig service. Vår vision är att vi vill hjälpa dig att kunna bevara dina bilder. Att du ska få hjälp att hitta rätt i den digitala djungeln med dina bilder. Vi har ett fullt utrustat fotolabb, och skriver ut både små och stora bilder.

Sano kiosk

Sano kiosk

Hos oss här i kiosken hittar du dricka, godis, tobak, snus och en hel del annat. Välkommen in!

Scorett

Scorett

Var först med det senaste. Vi har modeskor både för dam och herr. På Scorett Motala får du stor servicekänsla och hjärtligt bemötande.

Synsam

Synsam

Vi finns här för dig om du behöver oss! Om du får problem med din ögonhälsa, syn eller dina glasögon/kontaktlinser är du varmt välkommen till oss. Vi håller öppet för att möta dina behov.

Team Sportia

Team Sportia

Vi på Team Sportia Motala brinner för sport, ett aktivt liv och nöjda kunder. Därför är ett bra bemötande, hög produktkunskap och ett genuint engagemang oerhört viktigt för oss. I butiken hittar du självklart kläder, skor och utrustning för löpning, cykel, längd, fotboll, träning – ja allt för ett aktivt liv. Det mesta i vårt sortiment hittar du på hemsidan, men i butiken hittar du alltid lite extra godbitar. Har du frågor om produkter eller vad vi har i lager så hör gärna av dig eller besök oss i butiken. Varmt välkommen!

Ur & Penn

Ur & Penn

Ur o Penn erbjuder smycken, klockor och accessoarer för alla åldrar! Vi utför batteribyten och reparationer för kundens klocka. Vi tillgodoser allas behov och lägger stor vikt vid god service!