Gallerian Motala logotyp i grått

Julen är här!

20 november, 2023

Det är något alldeles alldeles magiskt med julen i Motala. Vi älskar julen och har gjort vårt bästa för att sprida kärleken till alla våra kära besökare. Gallerian förvandlas till ett magiskt jullandskap som inspirerar och hos oss hittar du ett bra urval av butiker och hos dom gott om godbitar och vår proffsiga personal hjälper dig gärna hitta den rätta julklappen till en nära och kär! Tillsammans med vår parkering på taket och alla goda grannar i stan blir det både smidigt och roligt att inhandla årets alla klappar i Motala.

Skyltsöndag 3/12
En lång och mycket kär tradition i Motala då det bjuds på massa julmys och skoj i hela stan. Utanför på torget är det en härlig julmarknad, varva med att komma in i värmen hos oss!

Missa inte heller barnfotografen som sätter upp en egen liten fotostudio. Perfekt för dig som vill ta fina julkort på barnen, eller bara ändå. Mer info hos StudioExpress.

Julänglar
Julen ska vara för alla och vi är så stolta över vårt samarbete med Julänglar. Mitt i gallerian utanför Gina Tricot hittar du deras önskegran där du kan hjälpa till, den står här till 11 dec. Mer info om julänglar hittar du här.

Glöggmys 10/12
Den andra advent fylls Gallerian av härliga juldofter när vi bjuder på glögg kl 11-14, perfekt för dig som spanar efter julklappar och inspiration. 

Barnfotografen blev fullbokad på skyltsöndagen och kommer tillbaka!
Perfekt för dig som vill ta fina julkort på barnen, eller bara ändå. Mer info hos StudioExpress.

Tomtekväll 20/12 EXTRAÖPPET till kl 20
Såklart har vi bjudit in tomten som kommer till oss onsdag innan jul kl 17-20. Träffa tomten, ta fina bilder och lämna in dina önskelistor. Under kvällen minglar också våra julvärdar runt och bjuder på julstämning och choklad. Fina erbjudanden inför julen utlovas också. Perfekt för dig som vill fixa det sista, vi ses!